It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Jam e lirë Karaoke - Kraina lodu (Antonela Çekixhi)

To nagranie jest coverem Jam e lirë rozsławionym przez Kraina lodu

Zawarte formaty:

CDG (MP3+G)
MP4
KFN
?

Będzie Ci potrzebne kompatybilne oprogramowanie karaoke z CDG, aby odczytać te pliki. Możesz np. użyć Karafun. Pobierz oprogramowanie karaoke KaraFun.

This universal format works with almost any device (Windows, Mac, iPhone, iPad, Android, Connected TVs...)

Oprogramowanie KaraFun Player odczyta ten format, możesz pobrać za darmo.
Ten wydajny format jest w stanie składować wiele dodatkowych podkładów audio oraz kolorowego tła poruszającego się w rytm muzyki (wizualizacje).

Your purchase allows you to download your video in all of these formats as often as you like.

About

Tempo: variable (around 68 BPM)

Tonacja taka jak orginał: A♭

Czas trwania: 03:40 - Podgląd na stronie: 02:00

Data wydania: 2013
Genres: TV & muzyka z filmów, Dla dzieci, Pop, In Albanian
Słowa oryginalne: Kristen Jane Anderson, Robert Joseph Lopez

Wszystkie dostępne do pobrania pliki to backing tracks, a nie oryginalne utwory.

Tekst Jam e lirë

Bora shkëlqen e zbardhi malet kudo
Edhe gjurmët mi mbulon
Një mbretëreshë e zbrazësisë
Mbretëresha e vetmisë
Fryn era e ftohtë stuhi e zemrës ulërin
Dot s'e ndaloj
Zot sa dëshiroj
Mos i lër të hyjnë
Mos i lër të shikojnë
Se ti je perfektja që të ëndërrojnë
Mos prek, mos shko
Kur flet mendo
Nuk dua jo
Jam e lirë
Jam e lirë
Jo nuk mundem
Nuk mundem jo
Jam e lirë
Jam e lirë
Ktheje shpinën
Jam e lirë
Jo më jo
Jo nuk dua t'ia di
Fryn era, bën stuhi
Por nga ngrica nuk më gjen gjë e di
Sa e medha hapësira
Dhe çdo gjë brenda saj humbet
Fdhe ndjenjat e mia të frikës
Më braktisën më lanë të qetë
Është koha e duhur që të veproj
Kufijtë e ëndrrës t'i provoj
Mirë apo jo unë frikë nuk kam
E lir jam
Jam e lirë
Jam e lirë
Bashkë më erën dhe unë do vrapoj
Jam e lirë
Jam e lirë
Lotët m'u thanë nuk do luftoj
Ja ku jam
Këtu do të qëndroj
Dhe stuhia le të fryjë
Fuqia ime fryn nga qielli drejt edhe në tokë
Dhe shpirti im copëtuar hidhet lart e zbret me vrull
Kristale e akull nga kudo do të shpërthejnë
Më pas jo më nuk shoh
Atë jo më s'e njoh
Jam e lirë
Jam e lirë
Nga errësira në dritë shiko
Jam e lirë
Jam e lirë
Jam vetvetja kjo që njoh
Ja ku jam
Diellin e kundroj
Dhe stuhia le të fryjë
Nga ngrica jo nuk dua fare t'ia di

Any reproduction is prohibited

Report lyrics error

Wyślij Anuluj